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[INAMJANG Seolleongtang] Seolleongtang has established itself as the most popular menu in Seoul since the 1920s.
For nearly half a century, INAMJANG has been making seolleongtang by boiling sosagol, ox head, sheep head, skirt sheep, beef brisket, beef brisket, beef tongue, beef feet, dogani, and siji for 48 hours without additives.
It is seolleongtang, where a lot of meat broth is added to beef bone broth, and this can be said to be the original style of seolleongtang in Seoul.
In addition, when warm rice is rolled into soup, the starch and moisture of the rice are dissolved in the soup, which makes the color and taste of the soup murky, so most restaurants have adhered to the hard-to-treat method. Since its founding in 1974, INAMJANG has been working with the citizens of Seoul with a warm and savory bowl of seolleongtang containing the wisdom of our ancestors.
[INAMJANG Cold Noodles] For the broth of INAMJANG Cold Noodles, use a certain percentage of beef bone broth and meat broth.
The broth, which is properly brewed only for cold noodles that contain no sugar, vinegar, and artificial seasoning, has the natural sweetness, acidity, and flavor.
Due to the nature of the ingredients that are weak to heat, noodles are made by mixing slowly ground buckwheat with potato starch in millstone, so the subtle scent and taste of buckwheat survive well with moderate elasticity.
The garnish is made by boiling the aron balsa, the beef brisket, and the pork well, and then cooking them with special seasoning. The noodles and the garnish of INAMJANG bibim naengmyeon are the same as those of Mul naengmyeon, and the bibimjang uses natural ingredients well to pursue a spicy and clean aftertaste.
[INAMJANG Boiled Beef] Even if it is made of good ingredients, the quality of the meat taste varies depending on the temperature and time it is boiled.
INAMJANG is striving to maximize the natural taste of the ingredients by boiling various parts of raw meat such as brisket, skirt, brisket, beef brisket, ox head, ox head, beef tongue, crucible, and soy sauce according to their characteristics. [INAMJANG Myeongdong Branch] Our INAMJANG Myeong-dong branch is operated on the first and second floors and has wide seats. Therefore, you can enjoy a group dinner comfortably. Many customers come for lunch. It is a famous Myeong-dong lunch restaurant in the nearby financial sector. We provide the broth made by boiling it for 48 hours, not by the factory. We are generously giving you a richer lunch. We are also open from the morning, so eat well in the morning and go to work
[A restaurant certified as a broadcaster] Welcome to Korea, Myeongdong is a seolleongtang restaurant that appeared in episode 313.
Located in Myeong-dong, INAMJANG is one of Korea's leading seolleongtang restaurants with a long tradition. The INAMJANG Myeong-dong branch serves delicious and healthy seolleongtang using carefully boiled broth and fresh ingredients. Their seolleongtang features deep and rich taste, full of meat flavor, and savory broth. Also, our store is popular as a place for year-end parties and many people come to have year-end parties at the end of the year.
[以南长先农汤] 先农汤从 20 世纪 20 年代开始成为首尔大众最熟悉的菜品。
以近半个世纪以来,南长将牛骨、牛头、牛头、牛尾、牛裙、牛胸肉、牛肚、牛膝、牛膝、牛膝、牛膝、牛腿肉、牛腿肉、牛腿肉、牛腿肉等熬了48小时,熬制成了牛杂碎汤。
在牛骨汤中添加了很多肉汤的先农汤,可以说是首尔先农汤的鼻祖风格。
另外,如果将热饭泡在汤里,饭中的淀粉和水分会溶解在汤里,使汤汁的颜色和味道变得浑浊,因此大部分餐厅都坚持回避的辛苦方式--烫发方式。 我们以南长自1974年创业以来,一直以牛般的憨厚与首尔市民一起做一碗饱含祖先智慧的热腾腾、美味可口的牛杂碎汤。
【以南长冷面】 以南长冷面汤采用牛腿骨汤和肉汤按一定比例混合使用。
完全没有白糖、醋、人工调味料,只根据冷面熬制而成,散发着肉汤的天然甜味、酸味、鲜味。
由于不耐热的材料特性,将磨制缓慢的荞麦和马铃薯淀粉混合制成面条,使荞麦的清香味和口感具有适度的弹性。
菜码分别煮好五花肉、牛背肉和猪肉,并腌制出特别的调味料。 以南长拌冷面的面和配菜如汤冷面,拌面将天然食材充分熟化后使用,追求辣而干净的回味。
【以南长卤肉】即使是原汁原味的好料,其肉质也会随着煮制温度和时间而变化,如嫩度、香喷喷等。
以南长将牛腩、牛腩、牛腩、牛腩、牛蹄、牛膝、牛膝、牛膝、牛膝、牛膝、牛膝、牛膝等原肉的多个部位,按照各自的特点进行煮制,力求最大限度地提升食材的原汁原味。 [以南长明洞店] 我们以南长明洞店是一楼和二楼,有宽敞的座位。 因此,可以轻松地享受团体聚餐。 还有很多客人来吃午饭。 附近金融圈也很有名的明洞午餐美食店。 不是用工厂熬制的高汤,而是用直接熬制48小时的高汤熬制后提供。 为了成为更丰富的午餐,正在毫不吝啬地为您提供。 而且一大早就开始营业,所以请多吃点早餐再上班。
[节目出现认证美食店] 以南长明洞店是第一次来韩国吧,出演ep313集的先农汤店。
以南长位于明洞,是历史悠久的韩国代表性牛杂碎汤专卖店之一。 以南长明洞店采用精心煮制的高汤和新鲜食材,提供美味健康的牛杂碎汤。 他们的牛杂碎汤味道浓郁,肉味浓郁,鲜美的汤汁是其特色。 另外,我们店作为送年会场所人气很高,年末很多人来参加送年会。
[イナムジャンソルロンタン] ソルロンタンは、1920年代からソウルで大衆的に最も馴染みのあるメニューとして位置づけられました。
このナムジャンは半世紀近くソサゴル、牛の頭、ヤンジモリ、チマヤンジ、牛のともばら肉、肩バラ肉、牛タン、牛足、トガニ、スジなどを添加物なしで48時間じっくり煮込んでソルロンタンを作ってきました。
牛骨の出汁に肉の出汁がたくさん加えられるソルロンタンであり、これはソウルソルロンタンの元祖スタイルといえます。
また、温かいご飯をスープに入れると、ご飯の澱粉と水分がスープに溶け出て、スープの色と味を濁すため、ほとんどの食堂で避ける厳しい方式である土廉方式を固守してきています。 当イナムジャンは、1974年の創業以来、先祖の知恵が込められた熱々でコクのある一杯のソルロンタンを、牛のような愚直さでソウル市民と共に歩んできました。
[イナムジャン冷麺] イナムジャン水冷麺の出汁は、牛骨の出汁と肉の出汁を一定比率混ぜて使います。
砂糖、酢、人工調味料が全く入っていないただ冷麺に合わせてしっかりと煮込んだスープ本来の甘味、酸味、コクが出てきます。
熱に弱い材料の特性上、石臼でゆっくりと挽いたそばとじゃがいもの澱粉を混ぜて麺を作るので、そばのほのかな香りと味が適度な弾力とともによく生かされます。
コ·ミョンウン 牛後足モモ肉、肩バラ肉、豚肉をそれぞれよく茹でて特別な下味をつけて上げます。 イナムジャンビビン冷麺の麺と薬味は水冷麺と同じであり、ビビンジャンは天然材料をよく熟成させて使用し、辛くてすっきりとした後味を追求します。
[イナムジャンゆで肉] 良い材料の原肉であっても、茹でる温度と時間によって柔らかさ、香ばしさなど、肉の味の質が異なります。
イナムジャンは、牛胸肉、牛のともばら肉、肩バラ肉、牛の頭、牛足、牛タン、トガニ、スジなど原肉の様々な部位をそれぞれの特性に合わせて煮込み、材料本来の味を最大限に引き出そうと努力しています。 [イナムジャン明洞店] イナムジャン明洞店は1階、2階で、広い座席で運営されています。 そのため、団体の飲み会も気楽に楽しめます。 また、多くのお客様がランチに来ます。 近くの金融圏でも有名な明洞のお昼の美味しい店です。 工場で作られるスープではなく、直接48時間煮出したスープで煮詰めて提供します。 より豊かな昼食になるよう、惜しみなく差し上げています。 また朝から営業をしますので、朝からしっかり食べて出勤してください
[放送出現認証グルメ] イナムジャン明洞店はようこそ、 韓国は初めてだep 313話に出演したソルロンタン屋さんです。
イナムジャンは明洞に位置し、長い伝統を誇る韓国の代表的なソルロンタン専門店の一つです。 イナムジャン明洞店では丁寧に煮出した出汁と新鮮な材料を使用して、美味しくて健康なソルロンタンをご提供します。 彼らのソルロンタンは、深く豊かな味とともに肉の風味がいっぱいで、コクのあるスープが特徴です。 また当店は忘年会の会場として人気が高く、年末に多くの人が忘年会に来るところです。
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